Chrzciny

Chrzciny to jedne z najważniejszych dni w życiu rodziny. Chcemy, aby był to dzień szczególnie radosny dla Państwa Pociech.

 

Gwarantujemy Państwu wyśmienitą kuchnię staropolską i nie tylko, elegancką oprawę uroczystości oraz usługi i atrakcje dodatkowe.

 

Naszą mocną stroną jest organizowanie uroczystości rodzinnych jak chrzciny czy komunie. Okazały ogród , profesjonalna obsługa
i wyszukane potrawy na pewno nie rozczarują zaproszonych gości.

Czym się wyróżnia nasza sala na Chrzciny w Gdańsku?

Nasza sala na Chrzciny Trzy Dęby w Gdańsku to miejsce, w którym dokładamy wszelkich starań, aby miejsce tej ważnej uroczystości wyglądało naprawdę wyjątkowo. Dbamy o oprawę przyjęcia, która będzie dopasowana do okoliczności. Proponujemy wiele możliwości adaptacji wnętrz, jakie zawsze dobieramy do indywidualnych życzeń Klienta. Zależy nam głównie na zadowoleniu organizatorów, którzy najlepiej wiedzą, co będzie najlepsze dla ich gości. Biorąc pod uwagę fakt, że w uroczystości biorą udział osoby w różnym wieku, możemy zorganizować przytulny kącik dla rodziców, którzy będą mogli przebrać lub nakarmić dziecko.

Goście, którzy wybierają naszą salę na Chrzciny, chwalą sobie nie tylko pyszne jedzenia szefa kuchni, ale też wykwalifikowaną obsługę. Bardzo dbamy, aby każdy, kto przybywa do naszej Sali z myślą wyprawienia Chrzcin, czuł zadowolenie po powrocie do domu z mile spędzonego czasu.

Jeśli więc poszukujesz sprawdzonego miejsca, w którym zorganizujesz wyjątkową oprawę Chrzcin, zapraszamy do naszej Sali bankietowej Trzy Dęby w Gdańsku.

Obiad z deserem

koszt 130 zł/os


 

Zupa
Rosół z makaronem

II danie (podane talerzowo)
Eskalopki drobiowe owinięte cukinią podane na sosie kurkowym serwowane z ziemniakami opiekanymi i surówką 

Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

 

koszt 140 zł/os


 

Zupa
Żurek

II danie (podane na platerach)
Devolaille
Zrazy wieprzowe

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami 

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

 

koszt 150 zł/os


 

Zupa
Żurek

II danie (podane na platerach)
Udko z kaczki z sosem żurawinowym .
Pierś z kurczaka zapiekana z mozzarellą i pomidorami podana na pesto
Dorsz w  sosie kurkowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

 

Obiad z deserem i kolacją

koszt 170 zł/os

 

 

Zupa
Rosół z makronem

II danie (podane na platerach)
Zrazy
Devollaile
Dorsz w sosie kurkowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw trzech surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os

Przystawki (podane na platerach) w FORMIE KOLACJI
Deski pieczonych mięs(karkówka, schab, pasztet)
Roladki z kurczaka faszerowane camembertem i szpinakiem
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Pałki z kurczaka faszerowane śliwką i żurawiną
Tatar z łososia na razowym krążku
Sałatka grecka
Pieczywo 

 

koszt 180 zł/os


 

Zupa
Krem z pomidorów z nutka śmietany

II danie (podane na platerach)
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i suszonymi pomidorami
Pstrąg w sosie porowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki gotowane
Zestaw surówek

Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os

Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI
Półmisek mięs( karkówka ,pasztet,boczek)

Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Roladki z kurczaka faszerowane porem i pieczarkami

Tatar z łososia podany na krążku

Udka faszerowane farszem wieprzowo-drobiowym
Roladki  faszerowane szpinakiem i serkiem chrzanowym
Pieczywo
Sałatka grecka

 

koszt 190 zł/os

 

 

Zupa
Staropolski żur

II danie (podane na platerach)
Udko z kaczki z sosem  żurawinowym
Devolaille
Pstrąg  z salsą mango

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami


Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os

Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI.
Półmisek wędlin swojskich
Marynowany łosoś podany z musem  jogurtowym w koprze
Placuszki z batatów z pomidorkami cherry i rukolą
Roladki z kurczaka faszerowane  koźlakami
Roladki  wieprzowe faszerowane boczkiem i marynowaną papryką
Pałki z kurczaka faszerowane musem orzechowym
Pieczywo
Sałatka grecka

 

Stoły nakryte są białymi obrusami, zastawa, kompozycje z żywych kwiatów, świece, pokrowce białe na krzesła. 
W cenę wliczona jest wynajęcie Sali, parking, konsumpcja, pełne wyposażenie cateringowe, obsługa kelnerska oraz dekoracje na stołach.

Warunkiem przyjęcia rezerwacji jest podpisanie umowy cateringowej oraz wpłata zaliczki w wysokości 200zł.

Rezerwacja pod numerem: 692-436-523 lub 784-057-384
e-mail: karczma@karczmatrzydeby.pl

Zobacz również: