Chrzciny
Chrzciny to jedne z najważniejszych dni w życiu rodziny. Chcemy, aby był to dzień szczególnie radosny dla Państwa Pociech.
Gwarantujemy Państwu wyśmienitą kuchnię staropolską i nie tylko, elegancką oprawę uroczystości oraz usługi i atrakcje dodatkowe.
Naszą mocną stroną jest organizowanie uroczystości rodzinnych. Okazały ogród , profesjonalna obsługa
i wyszukane potrawy na pewno nie rozczarują zaproszonych gości.


Chrzciny (obiad bez deseru)

Menu I-koszt 65zł/os

Zupa
Rosół z makaronem

II danie (podane platerowo)
Eskalopki z indyka owinięte cukinią podane na sosie kurkowym
Devollie

Dodatki
Ziemniaki pieczone
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

Menu II-koszt70zł/os

Zupa
Rosół z makaronem

II danie (podane platerowo)
Devoll’ie
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i marynowanymi pomidorkami
Dorsz w cieście piwnym podany na sosie koperkowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody.
Zestaw surówek

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

Menu III koszt 70 zł/os brutto

Zupa
Rosół z makaronem

II danie (podane platerowo)
Zrazy wieprzowe w sosie własnym
Pierś z kurczaka zapiekana z mozarellą i pomidorami podana na pesto
Sola w sosie kurkowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

Chrzciny (obiad z deserem)

Menu I-koszt70zł/os

Zupa
Rosół z makaronem

II danie (podane talerzowo)
Eskalopki drobiowe owinięte cukinią podane na sosie kurkowym serwowane z ziemniakami opiekanymi i surówką

Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

Menu II-koszt 85zł/os

Zupa
Żurek

II danie (podane na platerach)
Devolaille
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i marynowanymi pomidorkami
Dorsz w cieście piwnym podany na sosie koperkowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody.
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

Menu III-koszt 100zł/os

Przystawka
Rolada wieprzowa faszerowana orzechami serwowana z musem i podana na mixie sałat

Zupa
Grzybowa z kluseczkami

II danie (podane na platerach)
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym.
Pierś z kurczaka zapiekana z mozarellą i pomidorami podana na pesto
Łosoś pod kołderką z szynki parmeńskiej w sosie kaparowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Sernik z polewą czekoladową

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

Chrzciny (obiad z deserem i kolacją)

Menu I 110zł/os

Zupa
Rosół z makronem

II danie (podane na platerach)
Zrazy
Devollaile
Dorsz w cieście piwnym podany na sosie koperkowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw trzech surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5lit./os
Woda niegazowana 0,5lit./os

Przystawki (podane na platerach) w FORMIE KOLACJI
Deski pieczonych mięs(karkówka, schab, pasztet)
Roladki z kurczaka faszerowane camembertem i szpinakiem
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Pałki z kurczaka faszerowane śliwką i żurawiną
Tatar z łososia na razowym krążku
Sałatka grecka
Sałatka z kurczakiem
Pieczywo
Marynaty

Menu II-koszt120zł/os

Zupa
Barszczyk z pasztecikiem

II danie (podane na platerach)
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i suszonymi pomidorami
Sola w sosie śmietanowo-cytrynowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki gotowane
Zestaw surówek

Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5lit./os
Woda niegazowana 0,5lit./os

Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Roladki z kurczaka faszerowane camembertem i owocami
Roladki z gęsi faszerowane bakaliami
Karkówka faszerowana musem chrzanowym
Schab owinięty gruszką na sosie musztardowym
Róża z łososia i soli
Pieczywo
Marynaty
Sałatka grecka
Sałatka z tuńczykiem

Menu III-koszt130zł/os

Zupa
Staropolski żur

II danie (podane na platerach)
Eskalopki drobiowe owinięte cukinią w sosie kurkowym
Devolaille
Łosoś w szynce parmeńskiej na sosie kaparowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami
Krem z białej czekolady

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5lit./os
Woda niegazowana 0,5lit./os

Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI.
Deski swojskich wędlin
Polędwiczki w boczku zroszone malinową galaretką
Marynowany łosoś podany z musem chrzanowym
Skrzydełka miodowo-imbirowe
Roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem
Sałatka chłopska
Roladki z indyka faszerowane papryką
Pałki z kurczaka faszerowane śliwką i żurawiną
Pieczywo
Sałatka grecka

Rezerwacja pod numerem: 692-436-523 lub 784-057-384,
e-mail: karczma@karczmatrzydeby.pl
 
Copyright by Sala Bankietowa Trzy Dęby.