Wesela
od Pażdziernika do Marca rabat weselny 10 %

Marzenia są do spełnienia... Perfekcyjnie przygotowane przyjęcie weselne , wyjątkowa atmosfera., wyśmienita kuchnia oraz doskonałe otoczenie to marzenie każdej Młodej Pary."Karczma Trzy Dęby" to miejsce w którym marzenia się spełniają. Pragniemy tworzyć niezapomniane ceremonie ślubne i przyjęcia weselne na najwyższym poziomie. Kierujemy się oczekiwaniami Pary Młodej podchodząc indywidualnie do każdego klienta. Poezja smaków , wyrafinowana estetyka , piękny ogród, niepowtarzalny klimat to wszystko znajdziecie Państwo w "Karczmie Trzy Dęby".

Nasza restauracja jest w stanie pomieścić 150 osób.

Chętnie dostosujemy menu weselne do Państwa potrzeb, proponując do wyboru bogactwo smaków oparte na recepturach kuchni staropolskiej i nie tylko. Posiadamy obszerną bazę podwykonawców którzy chętnie pomogą Państwu kompleksowo dopiąć wszystko w jedną całość. Ten dzień powinien być Państwa najszczęśliwszym dniem wspólnego życia. Nie pozwólcie aby losowe i nieprzewidywalne problemy pokrzyżowały Wasze plany. Zawierzcie profesjonalistom na pewno się nie zawiedziecie.


Przyjęcie weselne – Propozycje menu. Obiad - kolacja.

Menu I- koszt 110 zł

Zupa
Rosół z makaronem

II danie (podane na platerach)
Zrazy
Devollaile
Okoń w sosie cytrynowo-śmietanowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5lit./os
Woda niegazowana 0,5lit./os
Kieliszek wina musującego do toastu.

Przystawki (podane na platerach w formie kolacji.)
Deski pieczonych mięs(karkówka, boczek, pasztet)
Roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem i camembertem
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Szynka faszerowana musem jajecznym
Duo śledziowe
Pałki z kurczaka faszerowane żurawiną i śliwką
Pieczywo
Marynaty
Sałatka grecka
Sałatka z kurczakiem

Ok. godz .22. 00 podamy Żurek Staropolski

Menu II-koszt120zł/os

Zupa
Barszczyk z pasztecikiem

II danie (podane na platerach)
Polędwiczki wieprzowe zawinięte w boczku na sosie pieprzowym
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i suszonymi pomidorami
Warkocz z łososia i soli

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5lit./os
Woda niegazowana 0,5lit./os
Kieliszek wina musującego do toastu.

Przystawki (podane na platerach w formie kolacji)
Roladki z kurczaka faszerowane camembertem i owocami
Ryba po grecku
Karkówka faszerowana musem chrzanowym
Schab owinięty gruszką na sosie musztardowym
Skrzydełka miodowo-imbirowe
Klopsiki w sosie grzybowym
Łosos marynowany podany z musem chrzanowym
Pieczywo
Marynaty
Sałatka grecka
Sałatka z tuńczykiem

Ok. godz .22. 00 podamy Strogonova

Menu III-koszt130zł/os

Zupa
Staropolski żur

II danie (podane na platerach)
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i marynowanymi pomidorami
Kurczak zapiekany z pomidorem i mozzarellą
Łosoś w szynce parmeńskiej

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Dziki ryż
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami
Szarlotka
Sernik

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5lit./os
Woda niegazowana 0,5lit./os
Kieliszek wina musującego do toastu.

Przystawki (podane na platerach w formie kolacji)
Polędwiczki w boczku zroszone malinową galaretką
Marynowany łosoś podany z musem chrzanowym
Roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem
Swojski pasztet na sosie brandy
Pieczony rosbef podany na sałatce ziemniaczanej
Pstrąg w galarecie
Pałki z kurczaka
Pieczywo
Sałatka z kurczakiem
Sałatka grecka

Ok. godz .22. 00 podamy Płonącą Szynkę , kasza gryczana, zasmażana kapusta.

W cenę wliczona jest wynajęcie Sali, parking, konsumpcja, pełne wyposażenie cateringowe,
obsługa kelnerska oraz dekoracje na stołach.

Alkohol można wnieść we własnym zakresie uiszczając kwotę tzw „ korkowego’’ 200 zł, bądź zakupić od nas:
Wina półwytrawne ,półsłodkie,wytrawne od 40 zł
Żubrówka Biała 0,5litra-50zł
Finlandia 0,5litra -65zł

Menu Silver (koszt 150 zł/os.)

Zupa
Rosół z makaronem

II Danie
Eskalopki drobiowe owinięte cukinią podane na sosie kurkowym
Devollaile
Łosoś w szynce parmeńskiej

Dodatki
Ziemniaki z wody
Ziemniaki opiekane
Zestaw trzech surówek

Deser
Krem mascapone z nutką białej czekolady i miętą

Przekąski na zimno
Deska pieczonych mięs (karkówka, schab, boczek)
Śledzik w trzech smakach (po kaszubsku, w occie, w oleju z cebulką)
Roladki z szynki faszerowane pastą jajeczną
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Pałki z kurczaka faszerowane żurawiną i śliwką
Roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem i camembertem
Róża z łososia i soli zroszona galaretką
Sałatka grecka
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Smalec z ogórkami
Pieczywo
Marynaty

Ok. godziny 22.00 ciepły posiłek:
Kotleciki mielone z pieczarkami
Kotlet szwajcarski

Dodatki
Kulki ziemniaczane

Ok. godziny 2.00 ciepły posiłek
Beef Strogonow
Pieczywo

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Sok owocowy 0,5 litra/os.
Woda mineralna 0,5 litra/os.
Kieliszek wina musującego na powitanie

Menu Gold (koszt 170zł/os.)

Zupa
Żurek staropolski

II Danie
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i marynowanymi pomidorkami
Zrazy staropolskie
Dorsz w cieście piwnym podany na sosie koperkowym

Dodatki
Ziemniaki z wody
Ziemniaki opiekane
Zestaw trzech surówek

Desery
Szarlotka na ciepło podana z gałką loda

Przekąski zimne
Deski pieczonych mięs (karkówka, pasztet, boczek)
Udka faszerowane farszem drobiowo-wieprzowym
Trio śledziowe
Sałatka wiejska z bekonem
Łosoś w galarecie
Schab ze śliwką, morelą w galarecie
Tymbaliki drobiowe z cytryną
Skrzydełka miodowo- imbirowe
Sałatka z grillowanym kurczakiem
Jajka w sosie tatarskim
Rolada z kurczaka faszerowana papryką i camembertem
Smalec z ogórkami
Marynaty
Pieczywo

Ok. godziny 22.00 ciepły posiłek
Rozmaite pierogi podsmażane z okrasą
(ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami)

Ok. godziny 1.00 ciepły posiłek
Barszczyk z pasztecikiem

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Sok owocowy 0,5litra/os
Woda mineralna 0,5litra/os
Kieliszek wina musującego na powitanie.

Menu Platinum (koszt 200 zł/os.)

Zupa
Grzybowa z kluseczkami

II Danie
Polędwiczki wieprzowe zawijane w boczku podane na sosie pieprzowym
Devolaille
Łosoś w sosie kaparowym

Dodatki
Ziemniaki z wody z koperkiem
Ziemniaki opiekane
Dziki ryż
Zestaw trzech surówek
Marchewka z groszkiem

Przystawki na zimno
Karkówka maserowana oliwkami podana z musem chrzanowym
Schab owinięty gruszką na sosie musztardowym
Róża z łososia z zielonym pieprzem i cytryną
Śledziowe trio
Roladki z kurczaka faszerowane camembertem i owocami
Deska serów i wędlin.
Boczek pieczony w majeranku
Pasztet drobiowy w sosie Brendy.
Pierś z indyka nadziewana morelami w galarecie
Sałatka Grecka
Sałatka chłopska z boczkiem
Ryba po grecku
Marynaty
Sosy

Ok. godziny 22.00 ciepły posiłek
Pieczony dzik
Bądź
Pieczony prosiak
Bądź
Płonąca szynka
Kasza gryczana.
Kapusta zasmażana.
Sos żurawinowo- chrzanowy.

Ok. godziny 2.00 podamy
Bogracz
Pieczywo

Desery
Sałatka owocowa
Mus czekoladowy

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0,5 litra/os.
Woda mineralna 0,5 litra/os
Kieliszek wina musującego na powitanie.

Do ogólnej kwoty doliczamy 400 złotych za wniesiony alkohol.
Jeżeli życzą sobie Państwo dodatkowe atrakcje jest możliwość pokazu sztucznych ogni oraz przyjazd do Karczmy dorożką.

Rezerwacja pod numerem: 692-436-523 lub 784-057-384,
e-mail: karczma@karczmatrzydeby.pl
 
Copyright by Sala Bankietowa Trzy Dęby.