Wigilia
Zbliża się okres organizowania przyjęć wigilijnych dla pracowników firm i wiele z nich zastanawia się nad wyborem odpowiedniego miejsca.

Po całorocznej ciężkiej pracy ten szczególnie świąteczny czas możecie Państwo spędzić w niepowtarzalnej atmosferze staropolskiego zaścianka.

Karczma Trzy Dęby to wyjątkowo położona restauracja sąsiadująca z Trójmiejskim Parkiem Krajobrazowym. Istnieje możliwość aktywnego skorzystania z tego sąsiedztwa. Na Państwa prośbę jesteśmy w stanie zorganizować kulig.

Aby ułatwić podjęcie decyzji przedstawiamy propozycję wynajęcia naszego lokalu,, gdzie czeka na Państwa profesjonalny i otwarty na wszelkie życzenia personel.

W ten wyjątkowy i niepowtarzalny wieczór przy dźwiękach kolęd, pragniemy Państwa uraczyć niepowtarzalnymi specjałami kulinarnymi będącymi w zgodzie z kultywowanymi od pokoleń tradycjami..

Tu odnajdziecie Państwo spokój, ciszę i doskonałą okazję do wszelkich refleksji w otoczeniu naszych klientów, którzy również cenią sobie podobne walory.

W Karczmie Trzy Dęby tradycje Świąt Bożego Narodzenia traktowane są w sposób szczególny i doniosły.


Nasze przykładowe oferty menu.

Menu I koszt 80zł/os brutto

Zupa
Barszcz z uszkami
Bufet ciepły
Karp na ciepło
Pierogi z kapustą i grzybami
Bigos wigilijny

Przystawki
Ryba po grecku
Śledź na trzy sposoby
(w śmietanie, w occie ,z rodzynkami)
Sałatka jarzynowa
Pstrąg faszerowany białą rybką w galarecie
Karp po żydowsku
Jajka faszerowane rozmaitymi pastami
Róża z łososia i soli zraszona galaretką
Sałatka makaronowa

Deser
Makowiec
Szarlotka
Sernik tradycyjny

Napoje
Kawa
Herbata
Kompot z suszu
Sok
Woda niegaz

Menu II koszt 70zł/os brutto

Zupa
Grzybowa

Danie główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Karp na ciepło

Przystawki
Półmisek ryb wędzonych
Róża z łososia i soli zraszona galaretką
Kutia z makiem
Jajka faszerowane rozmaitymi pastami podane na sałatce jarzynowej
Śledź po kaszubsku
Sałatka z tuńczykiem na bazie ryżu
Ryba po grecku

Deser
Snikers
Szarlotka

Napoje
Kawa
Herbata
Kompot z suszu
Sok
Woda niegaz

Menu III koszt 65zł/os brutto

Zupa
Barszczyk z uszkami

Danie główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Bigos wigilijny

Przekąski
Karp po żydowsku
Śledzie w sosie musztardowo-majonezowym
Pieczarki panierowane
Sałatka jarzynowa
Pstrąg w galarecie
Sałatka z tuńczykiem

Deser
Makowiec
Sernik z mandarynką

Napoje
Kawa
Herbata
Kompot z suszu
Sok
Woda niegaz

Menu IV koszt 90zł.os brutto

Zupa
Barszczyk z uszkami
Grzybowa

Dania główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Karp pieczony z czosnkiem
Sola zapiekana w migdałach
Kotlety grzybowe

Dodatki
Żółty ryż
Ziemniaki opiekane
Sałatka grecka
Zestaw surówek

Przystawki
Tatar z łososia na grzance
Śledzie w zalewie pomidorowej
Łosoś faszerowany białą rybą w galarecie
Śledzie w sosie majonezowo – musztardowym
Ryba po grecku
Staropolska kutia
Róża łososia i soli zraszona galaretką
Półmisek ryb wędzonych
Sałatka ziemniaczana z czerwoną fasolą
Sałatka z tuńczykiem
Pieczywo
Marynaty
Deser
Sernik z brzoskwinią
Makowiec
Piernik
Owoce

Napoje
Kompot z suszu
Soki owocowe
Woda niegazowana
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń

Cena zawiera wyposażenie cateringowe, dekorację stołów oraz transport

Telefon: 692-436-523 ,500-578-295
lub e-mail:karczma@karczmatrzydeby.pl
 
Copyright by Sala Bankietowa Trzy Dęby.