Komunie

Pierwsza Komunia Święta to jedne z najważniejszych dni w życiu rodziny. Chcemy, aby był to dzień szczególnie radosny dla Państwa Pociech.

 

Gwarantujemy Państwu wyśmienitą kuchnię staropolską i nie tylko, elegancką oprawę uroczystości oraz usługi i atrakcje dodatkowe.

 

Naszą mocną stroną jest organizowanie uroczystości rodzinnych. Okazały ogród , profesjonalna obsługa
i wyszukane potrawy na pewno nie rozczarują zaproszonych gości.

Sala na Komunię – jakie ma zalety?

Nasza sala na Komunię Trzy Dęby to miejsce, które specjalizuje się w organizowaniu tego typu przyjęć. Każdy, kto wybierze naszą ofertę, może liczyć na dużą wygodę. Przygotujemy pyszne dania, zrobimy wszystkie zakupy i udekorujemy stoły zgodnie z życzeniem gości. Przed przyjęciem wspólnie ustalamy menu, a pracownicy naszej kuchni mają ogromne duże doświadczenie, dlatego doradzą wybór odpowiednich potraw, które usatysfakcjonują podniebienia gości. Poza tym doskonale wiemy, że wszystkie czynności związane z szykowaniem przyjęcia komunijnego zajmują wiele czasu, jaki jest niezbędny do wymyślania potraw czy sprzątania po uroczystości. W naszej Sali zajmiemy się każdym z tych aspektów. Dodatkowo dysponujemy pięknym ogrodem, w którym można np. zaplanować sesję zdjęciową.

Zapraszamy do zapoznania się ze wszystkimi aspektami oferty Sali bankietowej Trzy Dęby w Gdańsku.

Obiad z deserem

koszt 160 zł/os


 

Zupa
Rosół z makaronem

II danie (podane talerzowo)
Eskalopki drobiowe owinięte cukinią podane na sosie kurkowym serwowane z ziemniakami opiekanymi i surówką 

Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

 

koszt 165 zł/os


 

Zupa
Żurek

II danie (podane na platerach)
Devolaille
Zrazy wieprzowe

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami 

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

 

koszt 175 zł/os


 

Zupa
Żurek

II danie (podane na platerach)
Udko z kaczki z sosem żurawinowym .
Pierś z kurczaka zapiekana z mozzarellą i pomidorami podana na pesto
Dorsz w  sosie kurkowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami

Napoje
Kawa bez ograniczeń
Herbata bez ograniczeń
Soki owocowe 0.5 litra/os
Woda niegazowana 0.5 litra/os

 

Obiad z deserem i kolacją

koszt 195 zł/os

 

 

Zupa
Rosół z makronem

II danie (podane na platerach)
Zrazy
Devollaile
Dorsz w sosie kurkowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw trzech surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os

Przystawki (podane na platerach) w FORMIE KOLACJI
Deski pieczonych mięs(karkówka, schab, pasztet)
Roladki z kurczaka faszerowane camembertem i szpinakiem
Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Pałki z kurczaka faszerowane śliwką i żurawiną
Tatar z łososia na razowym krążku
Sałatka grecka
Pieczywo 

 

koszt 205 zł/os


 

Zupa
Krem z pomidorów z nutka śmietany

II danie (podane na platerach)
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
Sakiewka z indyka faszerowana rokpolem i suszonymi pomidorami
Pstrąg w sosie porowym

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki gotowane
Zestaw surówek

Deser
Szarlotka na ciepło z gałką loda

Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os

Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI
Półmisek mięs( karkówka ,pasztet,boczek)

Indyk w mandarynkach zroszony pomarańczową galaretką
Roladki z kurczaka faszerowane porem i pieczarkami

Tatar z łososia podany na krążku

Udka faszerowane farszem wieprzowo-drobiowym
Roladki  faszerowane szpinakiem i serkiem chrzanowym
Pieczywo
Sałatka grecka

 

koszt 230 zł/os

 

 

Zupa
Staropolski żur

II danie (podane na platerach)
Udko z kaczki z sosem  żurawinowym
Devolaille
Pstrąg  z salsą mango

Dodatki
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw surówek

Deser
Fantazyjne lody z owocami


Napoje
Kawa
Herbata
Soki 0,5l/os
Woda niegazowana 0,5l/os

Przystawki (podane na platerach) W FORMIE KOLACJI.
Półmisek wędlin swojskich
Marynowany łosoś podany z musem  jogurtowym w koprze
Placuszki z batatów z pomidorkami cherry i rukolą
Roladki z kurczaka faszerowane  koźlakami
Roladki  wieprzowe faszerowane boczkiem i marynowaną papryką
Pałki z kurczaka faszerowane musem orzechowym
Pieczywo
Sałatka grecka

 

Stoły nakryte są białymi obrusami, zastawa, kompozycje z żywych kwiatów, świece, pokrowce białe na krzesła. 
W cenę wliczona jest wynajęcie Sali, parking, konsumpcja, pełne wyposażenie cateringowe, obsługa kelnerska oraz dekoracje na stołach.

Warunkiem przyjęcia rezerwacji jest podpisanie umowy cateringowej oraz wpłata zaliczki w wysokości 200zł.

Rezerwacja pod numerem: 692-436-523 lub 784-057-384
e-mail: karczma@karczmatrzydeby.pl

Zobacz również: